Toro Amerikansk Gryte Med Ris / Olla Americana con Arroz 188g
ESPrueba la olla o estofado americano con arroz. Este plato caliente destaca por sus sabores a carne, verduras y especias tradiconales. PREPARACIÓN 1. Dora 400 g de carne picada 2.Vacía contenido de la bolsa en una cacerola y añade 8 ml de agua. 3. Cocina removiendo y deja cocer durante 20 minutos. Remueve de vez en cuando. Añade la carne picada hacia el final del tiempo de cocción. NOPrøv potten eller amerikansk gryterett med ris. Dette varm tallerken skiller seg ut for sin smaker til kjøtt, grønnsaker og krydder passer symboler. TILBEREDNING 1. Brun 400 g kjøttdeig. 2. Tøm posens innhold i en kasserolle. Tilsett 8 dl vann. 3. Kok opp under omrøring og kok gryten 20 minutter. Rør om av og til. Tilsett kjøttdeigen mot slutten av koketiden. TIPS: For at retten ikke skal bli for tynn ved tilberedning av flere poser, bør du holde 1 dl væskemengde igjen per ekstra pose.
ESArroz 43%, harina de trigo, tomate 11%, maíz 5% de almidón, cebollas, azúcar, leche, pimienta, aroma, judías verdes 2%, aceite de canola, sal, especias, colorante (extracto de pimentón), el ajo. NORis 43 %,hvetemel, tomat 11 %, mais 5 %, stivelse, løk, sukker, melk, paprika, aroma, brekkbønner 2 %, rapsolje, salt, krydder, fargestoff (paprikaekstrakt), hvitløk.
Contenido nutricional | Por 100g |
---|---|
Energía (kj/kcal) | 512/122 |
Grasas: / saturadas | 5,1g/2,4g |
Carbohidratos: / azúcares | 11g/2,4g |
Proteínas | 8g |
Sal | 0,48g |