
Food that takes you home!
ESEste pan rallado se llama Panko y es originalmente utilizado en la cocina japonesa. Gracias a este pan rallado japonés podrás hacer rebozados mucho más crujientes y con un color dorado apetitoso y llamativo. Déjate llevar por recetas del país dle sol naciente y disfruta de rebozados inigualables. ENThis breadcrumbs is called Panko and is originally used in Japanese cuisine. Thanks to this Japanese breadcrumbs you can make batters much more crispy and with an appetizing and striking golden color. Let yourself be carried away by recipes from the country of the rising sun and enjoy unrivaled batters.
ES Harina de trigo 97%, azúcar 1.5%,sal 1%, levadura 0.5%. ENWheat flour 97%, sugar 1.5%, salt 1%, yeast 0.5%.
Contenido nutricional | Por 100g |
---|---|
Energía (kj/kcal) | 1508/355 |
Grasas: / saturadas | 0/0g |
Carbohidratos: / azúcares | 75.5/1.5 |
Fibra | 13.2g |
Proteínas | 1.0g |
Sal | 0.39g |
También podría gustarte