
Food that takes you home!
ESPrueba este picante condimento común en la cocina de China, India, Indonesia, Malasia, Singapur y Sri Lanka. Está formado por una variedad de pimientos comunes, así como chiles. El sambal es picante y se emplea como salsa, condimento, como guarnición o acompañamiento. NLProbeer deze pittige, gemeenschappelijke smaakmaker in de keuken van China, India, Indonesië, Maleisië, Singapore en Sri Lanka. Het bestaat uit een verscheidenheid aan gewone pepers, evenals chilipepers. De sambal is pittig en wordt gebruikt als saus, kruiderij, als garnering of als bijgerecht.
ESPimientos recién molidos 94% (pimientos, sal), sal, <2% de pimentón en polvo, azúcar, aceite vegetal, conservante E202, E211, E260. NLVers gemalen pepers 94% (paprika, zout), zout, <2% paprikapoeder, suiker, plantaardige olie, conserveermiddel E202, E211, E260.
Contenido nutricional | Por 100g |
---|---|
Energía (kj/kcal) | 60/252 |
Grasas: / saturadas | 2/0.37g |
Carbohidratos: / azúcares | 9.1/3.6g |
Proteínas | 2.3g |
Sal | 10.65g |
Ficha técnica