Toro Lys Kjøttbuljong Pulver / Caldo de Carne en Polvo 120g
ESCaldo de carne con especias. Descubre el sabor del estofado noruego basado en su receta de 1946. Para prepararlo consulta la etiqueta del producto, es muy fácil de preparar sólo hay que seguir las instrucciones. NOBuljong med krydder. Oppdag smaken av norsk lapskaus oppskrift basert på 1946. TILBEREDNING 1. Matlaging Bruk 1-3 ts buljongpulver pr. liter væske, alt etter smak. 2. Drikkebuljong Løs opp 4 ts buljongpulver i 1 liter kokende vann. Tilsett gjerne nyklippet persille.
ESLa sal, extracto de levadura, azúcar, maltodextrina, sabores, extracto de carne 2%, aceite de canola, cebolla, especias, ajo, semillas de mostaza. NOSalt, gjærekstrakt, sukker, maltodekstrin, aroma, kjøttekstrakt 2%, rapsolje, løk, krydder, hvitløk, sennepsfrø.
Contenido nutricional | Por 100g | |
---|---|---|
Energía (kj/kcal) | 50/10 | |
Grasas: / saturadas | 0g/0g | |
Carbohidratos: / azúcares | 0,1g/0g | |
Proteínas | 3g | |
Sal | 1,5g |