
Food that takes you home!
ESLa salsa Bhuna viene de la técnica culinaria India con este mismo nombre. Esta salsa densa o pasta es el resutlado de freir especias secas en aceites calientes. Se elabora para mezclar con carne, así como para toamr con pan naan y con mezclas como Mango Chutney. Nivel de picante medio y contiene 4 raciones aproximadamente. ENBhuna sauce comes from the Indian culinary technique with this same name. This dense sauce or pasta is the result of frying dried spices in hot oils. It is made to mix with meat, as well as toamr with naan bread and with mixtures like Mango Chutney. Medium spicy level and contains approximately 4 servings.
ESTomate 30%, puré de tomate 18%, agua, cebolla picada 14%, cebolla frita 6% (cebolla, aceite de colza), aceite de colza, pimiento rojo 2,5%, especias molidas, azúcar, jengibre, puré, almidón de maíz modificado, puré de ajo, sal, regulador de la acidez (ácido láctico), hoja de fenogreco. Puede contener trazas de sésamo. ENTomatoes 30%, tomato purée 18%, water, diced onion 14%, fried onions 6% (onion, rapeseed oil), rapeseed oil, red pepper 2,5%, ground spices, sugar, ginger, purée, modifiez maize starch, garlic purée, salt, acidity regulator (lactic acid), fenugreek leaf. May contain traces of sesame.
Contenido nutricional | Por 100g |
---|---|
Energía (kj/kcal) | 329/79 |
Grasas: / saturadas | 4.7/0.4g |
Carbohidratos: / azúcares | 7.1/4.9g |
Fibra | 1.9g |
Proteínas | 1,1g |
Sal | 0.89g |