- No disponible
ES¿Quieres hacer pan sin gluten de forma fácil? Møllerens te da la solución gracias a su mix de harina sin gluten para hacer pan. Simplemente añade agua y un sobre de levadura, mezcla bien, deja levedar una hora y hornea 20-25 minutos a 220 grados, ¡así de fácil! Perfectos para el desyauno, comidas o cenas. Pan recién horneado, tierno, crujiente y esponjoso, ¡te encantará! NOVil du enkelt lage glutenfritt brød? Møllerens gir deg løsningen takket være sin glutenfrie melblanding for å lage brød. Bare tilsett vann og en pose gjær, bland godt, la heve i en time og stek i 20-25 minutter ved 220 grader, så enkelt er det! Perfekt til frokost, lunsj eller middag. Nybakt brød, mørt, sprøtt og luftig, du kommer til å elske det!
ESAvena integral sin gluten, salvado de avena sin gluten, almidón de maíz, semillas de calabaza, harina de linaza, linaza, sal, isomaltulosa. NOGlutenfritt fullkornshavremel, glutenfri havrekli, maisstivelse, gresskarkjerner, linfrømel, linfrø, salt, isomaltulose.
| Contenido nutricional | Por 100g |
|---|---|
| Energía (kj/kcal) | 990/235 |
| Grasas: / saturadas | 6.9/1.2g |
| Carbohidratos: / azúcares | 31.7/1.5g |
| Fibra | 7g |
| Proteínas | 9g |
| Sal | 0.88g |
Ficha técnica